Webfejlesztés – az elsődleges szakterületem

Pár gondolat rólam

Már tanulmányaim megszerzése közben is nagy gyakorlatra tettem szert a webfejlesztés területén. Képes vagyok a gyors, pontos és megbízható munkavégzésre, önálló feladatmegoldó, illetve jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Szakterületeim a weboldal készítés, a programozás, illetve a rendszergazdai teendők ellátása.

A weboldal készítés területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatomat marketing szemlélettel ötvözve nap mint nap azon dolgozom, hogy Vevőim számára a leginkább testhezálló webes megoldásokat alkossam meg.

Webfejlesztés, és ami mögötte van

Manapság a weboldal egy vállalkozás sikerességének az egyik elengedhetetlen feltétele, nem pedig a kiegészítő eleme. A weboldal készítés közben a lehető legnagyobb kockázat a rossz kommunikáció. A félresikerült weboldalak, a félig-meddig működő webáruházak, és a harmatgyenge eredményt hozó keresőoptimalizálás mögött általában szokásos félreértéseket lehet felfedezni. Ezek a félreértések pedig a jó döntések egyik legnagyobb ellenségei.

Számomra a weboldal készítés nemcsak tudomány, hanem művészet is egyben. A webfejlesztés az internetes kommunikáció motorja, hiszen segítségével könnyedén megvalósítható a kapcsolatfelvétel, a kapcsolatápolás, a szórakozás, vagy akár puszta informálódás egy adott területről, vagy szolgáltatásról. Az felmerülő internetes igények megoldására a lehető legtöbbet a webfejlesztés nyújtja az Ön számára.

Marketing szemlélettel ötvözött webfejlesztés

Nálam minden webfejlesztés egy alaposan átgondolt, egyedi, és részletes tervezéssel kezdődik. Az egyes funkciók meghatározása a Vevő feladata, de a kidolgozásban, sőt az ötletelésben is szívesen közreműködöm. A kidolgozott, végleges terv után kezdődik csak el a weboldal készítés, a programozási feladatok, az adatbázis felépítése, a különböző mérföldkövek meghatározása, illetve a tartalom optimalizálás, és a keresőmarketing. Mindezek az alapos tervezésnek köszönhetően a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban mennek végbe, evvel is növelve Vevőim elégedettségét.

A weboldal készítés során felmerülő akadályokat kihívásokként fogom fel. Szeretem a nagyobb projekteket, de egy kisebb weboldal is ugyanúgy lázba tud hozni. Tanácsaim akkor is hasznosak, ha az Ön elképzelései még nem teljesen végelegesek.

Ugye, Ön is szeretné biztos alapokon tudni vállalkozásának sikereit?

Forduljon hozzám bizalommal, hogy vállalkozása fejlődésnek indulhasson!

Kapcsolatfelvétel